Tuesday, October 19, 2010

S3T ART Exhibition identity


Visual identity for the S3T ART Exhibition

Poster: A3 digital print;

Catalogue: 300g paper, 15x42cm (15x15cm folded) size with custom spraypainted/stenciled title and removable sticker on the inside;
and various water-resistant stickers...





.

Wednesday, October 13, 2010

S3T ART Kikinda

S3T ART je grupna izložba preko 15 umetnika iz zemlje i inostranstva, koji svoje radove predstavljaju prvenstveno u javnim prostorima. Ulična umetnost pored tradicionalnih grafita-murala obuhvata i slike izrađene pomoću šablona, kao i nalepnice, plakate, video projekcije, instalacije i druge intervencije u javnim prostorima. Ovi radovi su često reakcije na aktuelna dešavanja, ili su u bliskoj interakciji sa svojim okruženjem. Oni su u većini slučajeva postavljeni bez dozvole, ali su mnogo prihvaćenije nego "tradicionalni" grafiti.
Cilj ove izložbe jeste da predstavi radove lokalnih umetnika kao i njihovih kolega iz više od 10 zemalja sa četiri kontinenta, i da dokaže da iako su ove slike, nalepnice i plakati pre svega namenjeni za izlaganje na ulicama, isto tako se uklapaju i u tradicionalni izložbeni prostor.
 
Učesnici: A1one(IRI) Enzo(SRB) KihuPotru(MKD) Lexie69(SRB) Madaras(HUN) Nerd(USA) Reik(SRB) Riseone(UK) Senph42(SRB) Shyeone(GER) Snow(KEN) Stelleconfuse(ITA) Strifu(ITA) Tona(GER) Tony(SRB)
 
.